DIVERSITEIT VAN KEUKENS EN MATERIALEN

Als traditiegetrouwe keukenfabrikant bieden wij een uitgebreide collectie aan met innovatieve en modieuze keukens van hoogwaardige kwaliteit.
De verscheidenheid in materialen en fronten zijn te combineren in alle programma’s, kleuren en prijsklassen. Door de grote hoeveelheid front- en korpuskleuren vindt u altijd de combinatie die u zoekt.

Op deze pagina vindt u voorbeelden van de verschillende combinaties die u kunt maken met de ruime keuze aan materialen. Hierbij hebben wij onderscheid gemaakt in de stijlen greeploos, lak, kunsstof en hout.

KEUKEN VARIATIE

KLASSIEK HOUT

klasiek_hout

Klassiek hout met gelakte, gefineerde fronten en houten uitvoeringen in veel varianten, kleuren en decoren. Creëer een unieke uitstraling door het gebruik van houten fronten.

Klik hier voor meer informatie…

OAK LINE

oakline_intothewood

Onze OAK LINE IN TO THE WOOD edition is een materiaal met karakteristieke hout eigen-schappen en dat laat deze keuken lijn uitstekend zien.

Klik hier voor meer informatie…

LAK HOOGGLANS

lak

Hoogglans gelakte fronten zetten uw keuken in de spotlight en creëren een bijzondere woon-ambiance in modieuze en tijdloze kleuren.

Klik hier voor meer informatie…

KUNSTSTOF

kunststof

Het kleurpalet van onze kunststof keukens bestaat uit verschillende uni- kleuren en houtdesigns. Laat u inspireren door de krachtige kleuren en prachtige decoren.

Klik hier voor meer informatie…
afspraak_button