LAK & HOOGGLANS KEUKENS

In deze hoogglans gelakte keuken kunt u zich spiegelen, letterlijk en figuurelijk. Met Hoogglans lak brengt u accenten aan in uw keuken. De kleuren zijn helder en licht, en tegelijkertijd gemakkelijk in onderhoud, ook bij intensief gebruik. Hoogglans gelakte keukens zijn keukens voor echte individualisten. Een kwestie van karakter.

De spiegelende oppervlakten van een hoogglans gelakte keuken zorgen voor een bijzonder lichtspel. Door te kiezen voor spannende kleurcombinaties creëert u een ruimte die met recht een belevenis genoemd mag worden. Het gebruik van hoogwaardige materialen en de modernste keukentechnologie, doen een geheel nieuwe keukengeneratie verschijnen. De fronten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en kunnen zowel hoogglans als mat gelakt worden.

afspraak_button2

FRONT KLEUREN

lak_fontkleuren


Trendy kleuren, klassieke kleuren, alle varianten zijn mogelijk. Omdat deze fronten zich zo makkelijk laten combineren, is de keuze grenzeloos.

FRONT KLEUR MOGELIJKHEDEN

lak_frontkleuren

KORPUS KLEUREN

korpuskleuren

Wij willen u de mogelijkheid bieden om een keuken te verkrijgen van hoogwaardige kwaliteit en met een prachtige uitstraling. Daarom leveren wij standaard de korpus in dezelfde kleur als het front.

Door de talrijke keuzemogelijk-heden in frontkleuren, zijn bijpassende korpuskleuren nu ook een mogelijkheid. Natuurlijk kunt u naar wens ook met andere kleuren combineren. Dankzij de vele verschillende materialen en kleuren personaliseert u de keuken naar eigen smaak en wens.

KORPUS KLEUR MOGELIJKHEDEN

corpus_kleuren

LAK & HOOGGLANS KEUKENS