OAK LINE IN TO THE WOOD

Wij bieden u onze geheel nieuwe keukenlijn IN TO THE WOOD aan. Deze nieuwe lijn brengt een nieuwe dimensie in alle soorten keukens tot leven. De prachtige houtstructuur komt bij IN TO THE WOOD natuurlijk naar voren en is een pracht in elk Greeploze, Kunststof of Lak- keuken.  Stijlvol, tijdloos en sfeervol zijn de kenmerken van deze bijzondere materialen welke eindeloos te combineren zijn.

Voor het maken van onze keukenfronten wordt alleen gebruik gemaakt van hoogwaardig massief hout en fineer waarbij wij met name gebruik maken van hard- en edelhout. Hardhout zoals ahorn, eik en kersen lenen zich uitermate goed voor een keuken. Zebrano, Teakhout en Makassar zijn voorbeelden van edelhout die zich onderscheiden door de sterke nerftekeningen en karakteriserende kleuren. Het hout dat wij gebruiken voor de keukens komt uit de hele wereld.

afspraak_button2

FRONT KLEUREN

OAK LINE In to the wood

U kiest de kleur. Uw oakline keuken beschermen we met een oppervlaktefinish. Deze bewerking biedt een bijzonder lange levensduur. Wij gebruiken hoogwaardig massief hout en fineer voor een optimaal resultaat. Ahorn, eiken en kersen lenen zich hiervoor bij uitstek waarmee we focus kunnen leggen op kleuren en houtstructuur.

FRONT KLEUR MOGELIJKHEDEN

KORPUS KLEUREN

korpuskleuren


Wij willen u de mogelijkheid bieden om een keuken te verkrijgen van hoogwaardige kwaliteit en met een prachtige uitstraling. Daarom leveren wij standaard de korpus in dezelfde kleur als het front.

Door de talrijke keuzemogelijk-heden in frontkleuren, zijn bijpassende korpuskleuren nu ook een mogelijkheid. Natuurlijk kunt u naar wens ook met andere kleuren combineren. Dankzij de vele verschillende materialen en kleuren personaliseert u de keuken naar eigen smaak en wens.

KORPUS KLEUR MOGELIJKHEDEN

KORPUS KLEUREN

OAK LINE EDITION KEUKENS