Skip to content

NEFF: Inbouw keukenapparatuur

NEFF:kook met passie

Ontdek de Creativiteit en Flexibiliteit van Neff Keukenapparatuur bij Maza Keukens. Bij Maza Keukens streven we ernaar om niet alleen keukens te creëren die esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook ruimtes die een verlengstuk zijn van uw persoonlijkheid en levensstijl. Daarom zijn we trots op onze samenwerking met Neff, een merk dat dezelfde passie deelt voor creativiteit en innovatie in de keuken.

Echt Persoonlijk

Het nieuwe Neff concept omvat vier productcategorieën: ovens, kookplaten, koffievolautomaten en afzuiging. Elk product is ontworpen met unieke designelementen zoals handgrepen, zijlijsten en de Twist Pad Flex in verschillende kleuren, waaronder Brushed Bronze, Deep Black, Anthracite Grey en Metallic Silver. Dit stelt u in staat om uw keukenapparatuur aan te passen aan uw individuele stijl en creatieve visie.

Bent u klaar om uw keuken te transformeren met Neff keukenapparatuur? Neem contact met ons op of plan een afspraak in om de mogelijkheden te bespreken!

Maza keukens: Neff keukenapparatuur
Maza keukens: Neff keukenapparatuur. inbouwoven

Inbouwovens

Laat uw passie voor koken de vrije loop met de Neff inbouwoven. Uitgerust met unieke functies zoals de Slide & Hide®-ovendeur, Soft Open & Close, Flex Control-bediening en de nieuwe geïntegreerde Air Fry-functie, past deze oven perfect bij al uw wensen en ideeën. Bovendien kunt u met de Flex Design-zijlijsten en handgrepen in vier verschillende kleuren uw oven personaliseren.

Maza keukens: Neff keukenapparatuur inductieplaat

Inductiekookplaat

Ontdek koken op een nieuwe manier met de Neff inductiekookplaat. Of u nu houdt van sudderen of snel koken op hoge temperaturen, deze kookplaat biedt u de perfecte warmte en intuïtieve bediening. Dankzij de Twist Pad Flex® kunt u eenvoudig uw warmte-instellingen aanpassen, en met Flex Design kunt u uw keuken een persoonlijke touch geven met uw favoriete kleurelementen.


Maza keukens: Neff keukenapparatuur: wijnklimaatkast

Wijnklimaatkast

Voor wijnliefhebbers is de Neff wijnklimaatkast een must-have. Verkrijgbaar in breedtes van 60 cm of 30 cm, deze kast is niet alleen een eyecatcher, maar zorgt er ook voor dat uw rode en witte wijnen altijd op de perfecte temperatuur zijn. Met twee afzonderlijk geregelde temperatuurzones en instellingen van 5 °C tot 20 °C, zijn uw favoriete wijnen en bubbels altijd perfect op dronk.

Maza keukens: Neff keukenapparatuur koffievolautomaat

Koffievolautomaat

Trakteer uzelf op koffie precies zoals u het wilt met de Neff inbouw koffievolautomaat. Of u nu houdt van espresso, cappuccino of latte, u kunt uw favoriete koffievariatie in een handomdraai bereiden met de one-touch bereiding of de Twist Pad Flex® in uw favoriete kleur. De slimme sterkteregeling past de hoeveelheid gebruikte bonen aan op basis van uw individueel gekozen sterkte en grootte van de koffie.