MAZA KEUKENS AL HEEL LANG EEN BEGRIP IN ROOSTEREN EN OMSTREKEN.

Reeds 25 jaar bestaand vakmanschap met aandacht voor exclusiviteit en detail. Graag bespreken wij samen met U in een ongedwongen sfeer Uw wensen en adviseren U graag in de best passende opstelling, materialengebruik en natuurlijk apparatuur en accessoires.

Wij komen bij U thuis om U nog beter te kunnen adviseren bij aankoop van Uw droomkeuken, maar ook bij advies van evt. andere erbouwingswerkzaamheden en interieurbouw. Tevens hebben wij recentelijk ons aandachtsgebied uitgebreid met buitenkeukens, ambachtelijk gemaakt van robuust eikenhout en natuurstenen werkbladen.

Dit alles met één doel; tevreden klanten die evenals ons een voorliefde voor koken hebben. Samen met ons kunt U precies die keuken samenstellen die bij U past qua smaak en budget. MAZA Keukens werkt uitsluitend met kwaliteitsmaterialen en dito apparatuur. Wij zijn aangesloten bij één van de grootste inkoopcombinaties van het land, waardoor wij U naast een breed scala van producten en merken een goede prijs-kwaliteitverhouding kunnen aanbieden.

MAZA Keukens levert een breed assortiment aan keukens; van landelijk tot klassiek, maar zeker ook modern en strak design. Uw wensen staan bij ons centraal.

Wij leveren én monteren Uw complete droomkeuken KOOKKLAAR !

Harm Pustjens…
MAZA Keukens Roosteren