Skip to content

Van keuken tot inbouwapparatuur

Altijd de juiste apparatuur in jouw keuken

MAZA Keukens kan je alle keukenblokken bieden die je nodig hebt, van een goed uitgeruste keuken met geïntegreerde apparatuur tot een keuken waarin we alleen de kasten en apparatuur leveren. We hebben meer dan 20 jaar ervaring in de keukenbranche.

Maza Keukens inspireert je om te koken. Je keuken wordt je favoriete plek dankzij een keukenontwerp dat op maat gemaakt is naar je wensen en met apparatuur van hoge kwaliteit van vertrouwde merken. Onze service zorgt ervoor dat je je extra speciaal voelt. 

MAZA KEUKENS IS LEVERANCIER VAN O.A.

Neff

Neff is vaak de eerste producent geweest om innovatieve huishoudtoestellen op de markt te brengen en heeft zo meerdere revoluties in de keukenwereld teweeg gebracht.

Siemens

Siemens heeft een uitgebreid assortiment van inbouw, onderbouw en vrijstaande apparatuur. .

Bosch

Vandaag de dag is Bosch uitgegroeid tot een wereldwijd toonaangevende fabrikant die staat voor kwaliteit en duurzaamheid in de domeinen automobieltechnologie, industriële technologie, consumentenproducten en bouwtechnologie.

Lacanche

Lacanche ovens zijn of gas, elektrisch, hetelucht of als garingsoven. Zeer uniek is de garingsoven voor het bereiden van stoofschotels, soep, het garen van vlees of het laten rijzen van brooddeeg.