Waarom een AGA Fornuis

Waarom kiezen voor een AGA?

AGA neemt eenvoudige, sterke materialen voor indrukwekkende producten die er geweldig uitzien en fantastisch presenteren. In een snel veranderende wereld is AGA een constante. Gemaakt om een leven lang mee te gaan. 

Alles wat we doen is erop gericht om het leven gemakkelijker, efficiënter en beter te maken.

We weten hoe vaak de keuken wordt gebruikt, hoeveel maaltijden er op een fornuis worden bereid en hoe er altijd iemand in de weg staat, net wanneer je je aandacht er goed bij moet houden. Wij begrijpen dat de vorm de functie moet volgen. Om problemen te voorkomen, gebruiken we daarom robuuste materialen om producten te creëren die duurzaam zijn en een plezier zijn om te gebruiken.

Al bijna een eeuw is een keuken met een AGA erin het hart van het huis en elk gietijzeren AGA wordt nog steeds gemaakt in het graafschap Shropshire. De producten van AGA worden zorgvuldig gemaakt. De benodigde materialen worden maximaal benut en niet onnodig gebruikt. Het is onze bedoeling dat alles wat we produceren op verantwoorde wijze is gemaakt, intuïtief is om te gebruiken en uitstekend werkt in uw keuken. We streven ernaar mooie, tastbare producten te ontwerpen die plezier geven en die inspireren.