Skip to content

Quooker - Maza Keukens Limburg

Quooker - De kraan die alles kan

Bij Maza Keukens geloven we in het samenbrengen van innovatie en gebruiksgemak om uw keukenervaring te verrijken. Als trotse dealer van Quooker presenteren wij u de kraan die alles kan! Van koud, warm en 100°C kokend water tot gekoeld en bruisend water, met Quooker wordt elk keukenmoment een genot.

Experience Center:

Bezoek ons unieke Quooker Experience Center bij Maza Keukens in Limburg en ontdek zelf de veelzijdigheid en het gemak van de Quooker-kranen. Of u nu de voorkeur geeft aan de Flex met uittrekslang, de stijlvolle Fusion in diverse finishes, of de praktische Front, wij helpen u graag de perfecte Quooker-kraan te vinden die bij u past!

Uw Keuze:

Welke Quooker-kraan past bij u? Ontdek het in ons Quooker Experience Center en laat u adviseren door onze deskundig advies. Of u nu kiest voor de veelzijdige Flex, de elegante Fusion of de gebruiksvriendelijke Front, gecombineerd met de CUBE voor gekoeld en bruisend water, bij Maza Keukens vindt u uw ideale Quooker.

Quooker - nordic
Quooker flex

Flex

Met de Quooker Flex heeft u koud, warm en kokend water uit één kraan, aangevuld met een uittrekslang voor extra bereik in de spoelbak. Wanneer gecombineerd met de CUBE, levert hij ook gekoeld en bruisend water. Verkrijgbaar in diverse finishes zoals chroom, roestvrij staal, zwart, gunmetal en rosé koper, biedt de Flex een veelzijdige optie voor elke keuken.

Quooker fusion

Fusion

De Quooker Fusion levert koud, warm en kokend water uit één kraan en is verkrijgbaar in zowel ronde als rechte uitloop, met een keuze uit zeven finishes, waaronder chroom, roestvrij staal, zwart, messing patina, goud, gunmetal en rosé koper. Combineer met de CUBE voor gekoeld en bruisend water.

Quooker front

Front

De Quooker Front kenmerkt zich door de hendel voor warm en koud water aan de voorkant bij de uitloop van de kraan. Deze kraan levert koud, warm en kokend water uit één enkele bron en is verkrijgbaar in roestvrij staal en zwart. Voor gekoeld en bruisend water kan hij worden gecombineerd met de CUBE.

Quooker - nordic

Nordic

De Quooker Nordic-serie biedt een scala aan opties, waaronder de Nordic Twintaps, Nordic single tap en Classic Nordic single taps. Deze kranen zijn verkrijgbaar in verschillende finishes en uitlopen, en kunnen worden gecombineerd met de CUBE voor extra functionaliteit. Of u nu kiest voor een modern of klassiek design, de Nordic-serie heeft een oplossing voor elke stijl.