AGA Fornuizen

AGA Premium Dealer

Maza Keukens is een erkende AGA premium dealer in Limburg voor al uw AGA fornuizen. 

Een AGA fornuis koop je voor het leven! Het beste aan AGA fornuizen is het gebruiksgemak en de fantastische kookresultaten. De gietijzeren ovens zorgen ervoor dat u een heerlijke maaltijd krijgt met een beter behoud van vitaminen, daarom zeggen mensen dat je een AGA fornuis voor het leven koopt.

AGA fornuizen zijn fantastisch voor het langzaam garen van voedsel. Het materiaal van deze kooktoestellen houdt niet alleen de temperatuur vast, maar straalt deze ook uit om rijkere smaken naar boven te brengen en vochtverlies te verminderen, terwijl de smaak en vitamines behouden blijven.

Maza Keukens is een erkende AGA premium dealer in Limburg, uw vertrouwde adres voor al uw AGA fornuizen. Daarnaast zijn wij trots om een AGA Experience Center te huisvesten, waar u de unieke kwaliteiten en mogelijkheden van AGA fornuizen zelf kunt ervaren en ontdekken. Bezoek ons AGA Experience Center bij Maza Keukens en ervaar zelf de magie van AGA!

 

AGA 7 series 100

 

Het AGA assortiment biedt voor elke smaak en behoefte wat wils. Van traditionele fornuizen die op gas werken, tot en met de nieuwste AGA modellen die op elektriciteit werken zoals de Six Four of Masterchef Deluxe modellen.

Als je een AGA model wilt bekijken of meer informatie wilt ontvangen, neem dan contact met ons op zodat wij je kunnen helpen met al je wensen.

Hieronder vind je een greep uit de grote collectie van het AGA assortiment. 

 

AGA R Serie:

 

Deze serie fornuizen is zoals de originele AGA. Ze staan altijd aan, houden uw keuken lekker warm tijdens de wintermaanden zonder dat u een ander type of hoeveelheid elektriciteit hoeft te gebruiken voor de verwarming. De R serie modellen kunnen ook dienst doen als droger, toastmaster, elektrische waterkoker en nog zoveel meer. 

Als het op koken aankomt, gaat er niets boven een gezellige keuken. De fornuizen in deze serie zijn altijd aan en klaar voor uw volgende maaltijd! 

 

 

AGA features
AGA features

AGA ER Serie:

 

De AGA ER serie is ontworpen om te voldoen aan de eisen van het hedendaagse leven. Ze bieden alles wat je nodig hebt van een AGA, maar met extra flexibiliteit en een oog voor een milieuvriendelijk ontwerp dat het energieverbruik met wel 20% vermindert.

De ovens kunnen onafhankelijk van elkaar worden uitgeschakeld, zodat je meer controle hebt wanneer het tijd is om te eten!

Met modellen vanaf slechts 60 cm breed en de grootste AGA ooit, is er een model voor elk soort keuken. ovens die onafhankelijk aan/uit kunnen worden gezet, met bepaalde modellen die naast traditionele fornuizen ook een geavanceerde inductiekookplaat hebben.

Dit gietijzeren AGA fornuis is de perfecte keuze voor diegenen die van heerlijk eten houden, maar hun kookresultaten zonder gedoe willen.