Skip to content

Onze werkwijze

Wensen droomkeuken

Reeds 40 jaar bestaand vakmanschap met aandacht voor exclusiviteit en detail. Graag bespreken wij samen met U in een ongedwongen sfeer Uw wensen en adviseren U graag in de best passende opstelling, materialen gebruik en natuurlijk apparatuur en accessoires.

Uw wensen staan bij ons centraal. Het maakt daarbij niet uit of het om kleine of grote zaken gaat.

Wij beginnen gewoon bij het begin: een kopje koffie, een idee en een schets. Hierbij zetten wij onze jaren lange vakmanschap in om al uw wensen te realiseren.

Wij kunnen niet wachten om je keukenontwerp ideeën te horen en we zorgen ervoor dat ze op de beste manier gerealiseerd worden. Je weet dat er niet zoiets bestaat als te veel aandacht voor details, dus spreek vandaag nog met ons!

Van schets tot ontwerp

We weten hoe moeilijk het is om een keuken te vinden die aan je wensen voldoet. Samen komen we tot een verbluffend ontwerp dat gebaseerd is op jouw wensen en onze kennis.

We zijn ervan overtuigd dat iedereen bij ons kan slagen. Daarom nemen we graag de tijd om ons echt in je situatie te verdiepen en samen na te denken over wat je van een keukenontwerp verlangt voor zowel smaak als functionaliteit. Je zult merken dat onze keukens scherp geprijsd zijn omdat ze gemaakt worden door vakmensen die weten hoe belangrijk deze stap is om klanten te helpen hun doel te bereiken – niet alleen om te koken maar ook om samen van al die heerlijke maaltijden te kunnen genieten in een mooie omgeving.

 

Plaatsing en montage

Doordat MAZA Keukens zelf voor de montage uitvoer zorgt regelen wij zelf dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd en mocht er na afloop toch onverhoopt iets mankeren, dan lossen wij dat netjes voor je op.

MAZA Keukens levert een breed assortiment aan keukens; van landelijk tot klassiek, maar zeker ook modern en strak design. Jouw wensen staan bij ons centraal.

Wij leveren en monteren jouw droomkeuken kookklaar, met alle afwerkingen inbegrepen in onze pakketten!

 

AGA 7 serie