KUNSTSTOF KEUKENS

Duurzaam, sterk en een zeer goede prijs-product verhouding, dat stralen onze kunststof keukens uit. Daarbij komen een modern, tijdloos design en hoge functionaliteit.

De fronten zijn onderhoudvriendelijk en waterbestendig. De keuze van frontkleuren voor een kunststofkeuken zijn zeer uitgebreid. Unikleuren zijn leverbaar in hoogglans en matte uitvoering, en bij een houtdecor kunt u ook kiezen voor een horizontale houtnerf.

afspraak_button2

FRONT KLEUREN

fontkleuren


De combinatiemogelijkheden van onze kunststofkeukens zijn eindeloos. Uni- en hout decoren zijn in diverse kleuren leverbaar; met houtstructuren, trendy of klassiek.

FRONT KLEUR MOGELIJKHEDEN

KORPUS KLEUREN

korpuskleuren

Wij willen u de mogelijkheid bieden om een keuken te verkrijgen van hoogwaardige kwaliteit en met een prachtige uitstraling. Daarom leveren wij standaard de korpus in dezelfde kleur als het front.

Door de talrijke keuzemogelijk-heden in frontkleuren, zijn bijpassende korpuskleuren nu ook een mogelijkheid. Natuurlijk kunt u naar wens ook met andere kleuren combineren. Dankzij de vele verschillende materialen en kleuren personaliseert u de keuken naar eigen smaak en wens.

KORPUS KLEUR MOGELIJKHEDEN

corpus_kleuren

KUNSTSTOF KEUKENS