LANDELIJKE & HOUTEN KEUKENS

Wij bouwen samen met u de landelijke keuken die u voor ogen heeft. Maza Keukens komt altijd aan huis bij uw langs om samen met u een goed beeld te krijgen van uw wensen en denken wij met u mee om de perfecte landelijke keuken te creƫren.

Wij bieden u gefineerde houtfronten in verschillende hout-uitvoeringen.
De frontkleuren en oppervlak afwerking biedt een optimale bescherming van uw fronten. Dankzij de grote keuze in houtfineren, kleuren en details kunt u uw keuken optimaal personaliseren.

Voor het maken van onze keukenfronten wordt alleen gebruik gemaakt van hoogwaardig massief hout en fineer waarbij wij met name gebruik maken van
hard- en edelhout. Hardhout zoals ahorn, eik en kersen lenen zich uitermate goed voor een keuken. Zebrano, Teakhout en Makassar zijn voorbeelden van edelhout die zich onderscheiden door de sterke nerftekeningen en karakteriserende kleuren. Het hout dat wij gebruiken voor de keukens komt uit de hele wereld.

afspraak_button2

FRONT KLEUREN

front_kleur_hout


U kiest de kleur! Uw klassieke keuken beschermen we door een oppervlakte finish die garant staat voor duurzaamheid. Wij gebruiken hoogwaardig massief hout en fineer om een optimaal resultaat te bereiken. Ahorn, eiken en kersen lenen zich hiervoor bijzonder goed.

FRONT KLEUR MOGELIJKHEDEN

front_kleuren_hout

KORPUS KLEUREN

korpuskleuren


Wij willen u de mogelijkheid bieden om een keuken te verkrijgen van hoogwaardige kwaliteit en met een prachtige uitstraling. Daarom leveren wij standaard de korpus in dezelfde kleur als het front.

Door de talrijke keuzemogelijk-heden in frontkleuren, zijn bijpassende korpuskleuren nu ook een mogelijkheid. Natuurlijk kunt u naar wens ook met andere kleuren combineren. Dankzij de vele verschillende materialen en kleuren personaliseert u de keuken naar eigen smaak en wens.

KORPUS KLEUR MOGELIJKHEDEN

KORPUS KLEUREN

KLASSIEKE HOUTEN KEUKENS